Palvelut yrityksille

PESUT, RENKAANVAIHDOT, TUULILASIT - SÄÄSTÄ KULUISSA JA MINIMOI SEISONTA-AJAT

Tarjoamme yrityksille joustavasti pesu-, rengas- ja tuulilasipalveluja. Mahdollistamme helpon tavan pitää kalusto puhtaana ja liikenteessä silloin kun sen täytyykin. Järjestämme palvelumme siten, että yrityksenne ajoneuvojen seisonta-aika on aina mahdollisimman lyhyt ja siksi usein tulemmekin paikan päälle tai noudamme ajoneuvot meille.

Palvelemme erilaisia yrityksiä mm. asennus- tai kuljetusliikkeitä, takseja, autovuokraamoja sekä autokauppoja.

Pesupalvelut

Puhdas auto on yrityksen käyntikortti. Pesuloissamme yrityksenne autot pestään käsin kokeneiden ammattilaisten toimesta. Se takaa loistavan ja tahrattoman pesujäljen, eikä maalipinnan turhasta kulumisesta tai konepesun jäljistä tarvitse huolehtia. Pesulamme tarjoaa monipuoliset palvelut yrityksesi tarpeisiin, sisältäen ulko- ja sisäpesut sekä erilaiset kiillotukset ja vahaukset.

Yrityksen työntekijät voivat pesettää nimetyt ajoneuvonne meillä tai me voimme noutaa ne meille pestäväksi ja palauttaa sovitusti. Asiakkaamme arvostavat noutopalvelumme tarjoamaa joustavuutta ja ajansäästöä.

Auton pesu
rengashotelli

Renkaanvaihdot ja säilytys

On tärkeää, että yrityksesi ajoneuvot ovat liikenteessä ilman turhia taukoja tai viivytyksiä. Siksi tarjoamme joustavasti kaikki renkaisiin liittyvät palvelut. Halutessanne noudamme autot renkaanvaihtoon sovittuna ajankohtana tai suoritamme allelaitot paikan päällä, mikäli teiltä löytyy siihen sopiva tila.

Säilytämme renkaat halutessanne rengashotellissamme. Tarkistamme renkaiden kunnon ja seuraamme niiden kulumista. Kun renkaiden uusiminen tulee ajankohtaiseksi, saatte halutessanne niistä kilpailukykyisen tarjouksen. Kaikki rengasmerkit, mallit ja koot löytyvät suoraan varastostamme.

Kysy tarjousta!

Tuulilasinkorjaus- ja vaihto

Vaihdamme ja korjaamme vuosittain tuhansia tuulilaseja. Tuulilasien ammattilaisemme korjaavat kiveniskemät ja vaihtavat tuulilasit kaikkiin ajoneuvoihin nopeasti ja tehokkaasti, jopa samana päivänä. Tuulilaseja olemme vaihtaneet kaikenlaisiin ajoneuvoihin, isoihin, pieniin, tavallisiin ja erikoisiin. Olemme vakuutusyhtiöiden kumppanikorjaamo ja hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa puolestanne.

Liikkuvien tuulilasin vaihtoyksikköjemme avulla tuulilasin vaihto hoituu nopeasti myös asiakkaan tiloissa. Edellytys on vain lämmin tallipaikka. Tarvittaessa noudamme ajoneuvot meille ja palautamme ne teille pestynä ja lasi vaihdettuna.

Käytämme laadukkaita ja alkuperäislaatuisia Pilkington tuulilaseja. Nykyisin tuulilasit  Erikoislaitteistollamme onnistuu kaikkien mallien kameroiden kalibrointi.

Pilkington logo
Pilkington: älä tingi, ota kingi

Jätä yhteydenottopyyntö

Oheisella lomakkeella voit jättää meillä yhteydenottopyynnön tarjousta varten. Myyntimme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Edut yritykselle

  • Tehokkaampi toiminta, minimoi seisonta-ajat
  • Monipuoliset palvelut samasta paikasta
  • Liikkuvat tuulilasiyksiköt
  • Ajoneuvojen noutopalvelu
  • Säästä yrityksesi kuluissa sopimushinnoilla
  • Palvelut koontilaskulla kuukausittain

Tarjouksen saat tästä

Yrityksille
Olen kiinnostunut

Laadukkaat tuulilasit - Valitse pilkington

Pilkington logo

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme pääosin Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Tuulilasivakuutus? Onnistuu, auto meille vaan.