Tuulilasin vaihto hinta

Pilkington: älä tingi, ota kingi

KYSY TUULILASIN VAIHDON HINTA

Voit pyytää meiltä tarjouksen helposti oheisella lomakkeella. Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, yleensä heti! Ehdota myös sinulle sopivaa vaihtopäivää, varmistamme päivän sinulle tarjouksen yhteydessä.

Lasinvaihtolomake

Onko autossasi lasivakuutus?

Huom! Auto tulee tuoda Pesulasille jo aamulla klo 9:00 mennessä, jotta tuulilasi ehditään vaihtamaan vielä saman päivän aikana.

Soita ja pyydä tarjous:

Tai kysy tarjous tuulilasirikki.fi-sivuston kautta:

TUULILASIN VAIHTO KAIKKIIN AUTOMERKKEIHIN

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusasentamo tuulilaseille, jonka ansiosta asioit ja vaihdatat tuulilasisi meillä helposti ja vaivattomasti. Teemme tuulilasin vaihdot myös ilman lasivakuutusta.

Tuulilasin vaihto voidaan tehdä saman päivän aikana. Eli jos tuot autosi aamulla ennen klo 9:00 tuulilasin vaihtoon, uusi lasi on asennettuna ajoneuvoosi iltapäivään mennessä.

Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, hoidamme asioinnin suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin tuulilasin vaihto maksaa sinulle vain vakuutuksesi omavastuun verran.

Pilkington logo

TUULILASIPALVELUT

  • Tuulilasin vaihto
  • Tuulilasin korjaus
  • Takalasin vaihto
  • Sivulasin vaihto
  • Kaistavahdin kalibrointi

Tuulilasin vaihtoon kuuluu myös mahdollisen kaistavahdin (tai ”kaista-avustajan”) kalibrointi tarkoitukseen kehitetyllä erikoislaitteistolla. Voit siis luottaa siihen, että kaistavahti toimii edelleen normaalisti.

Tuulilasin vaihto
Pilkington: älä tingi, ota kingi

Laadukkaat tuulilasit - Valitse pilkington

Pilkington logo

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme pääosin Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Tuulilasivakuutus? Onnistuu, auto meille vaan.

Älä hikoile. Varaa ilmastointihuolto 79 €

Jos ilmastointi ei enää viilennä,
on syy todennäköisesti vähentyneessä kylmäaineessa.

Ilmastointihuolto

Varaa aikasi tästä