Rengashotelli

Pesulasin palveluihin kuuluvat myös rengashotelli ja muut rengaspalvelut.

Rengashotelli ja muut rengaspalvelut

110 € /kausi

Renkaiden kausisäilytys rengashotellissamme sisältäen: vakuutus, säilytys, kuntotarkastus ja allelaitto.

Alkaen 35

Vaihdamme renkaat autoosi, vaikka et säilyttäisikään niitä meillä.

Rengashotelli Pesulasilla

Rengashotellissamme renkaat säilytetään turvallisesti ja huolellisesti, jotta ne säilyttävät kuntonsa ja kestävyytensä. Rengashotellin palveluihin kuuluu renkaiden säilytys, vakuutus ja kuntotarkastus sekä allelaitto.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii renkaista asianmukaisesti ja varmistaa, että ne ovat valmiina käyttöön ajokauden vaihtuessa. Rengashotellissamme renkaat säilytetään kuivassa ja turvallisessa tilassa, jotta ne eivät altistu kosteudelle, pölylle tai muille vahingollisille tekijöille.

Renkaanvaihto helposti ja edullisesti

Haluatko varmistaa, että autosi renkaat ovat turvallisessa kunnossa ja valmiina seuraavaan ajokauteen?

rengashotelli
rengashotelli & renkaan vaihto

Rengashotellin hyödyt

 

  • Kausivaihtelun helppous: Rengashotellin käyttö helpottaa talvi- ja kesärenkaiden vaihtamista, sillä rengashotellissa renkaat säilytetään turvallisesti ja helposti saatavilla vuodenaikojen vaihtuessa.
  • Tilan säästö: Rengashotellin käyttö mahdollistaa sen, että renkaat eivät vie tilaa kotona tai autotallissa, vaan ne säilytetään erillisessä varastotilassa.
  • Rengashotellin ammattitaito: Kysy myös renkaiden huoltopalveluita, kuten tasapainotusta ja pesua
  • Rengashotellin turvallisuus: Renkaat säilytetään rengashotellissa asianmukaisesti suojattuna, joten ne eivät altistu kosteudelle, pölylle tai muille vahingollisille tekijöille, jotka voivat heikentää niiden kuntoa.
  • Ajansäästö: Rengashotellin käyttö säästää paljon aikaa ja vaivaa, sillä renkaiden kuljettaminen ja säilyttäminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää.

Esimerkkejä uusista renkaistamme

Esimerkkejä vannevalikoimastamme