Tilausehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso rekisteriseloste tästä.

Toimitusehdot lyhyesti:

Verkkokaupassamme voi ostaa autopesulapalveluita ajanvaraukseen perustuen. Palvelu toimitetaan asiakkaan varaamana ajankohtana.

Varaamme oikeuden muuttaa Pesupalveluiden toimitusaikaa asiakkaan varaamasta. Tuolloin olemme  asiakkaaseen yhteydessä muuttuneesta aikataulusta.

Tyytymättömyydestä palveluun tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme:

Puhelin 0403694771
Sähköpostilla: info@pesulasi.fi jolloin asiasta voidaan sopia. Pesulasille asiakastyytyväisyys on tärkeää.

Tuulilasipalveluissa sovimme aina asiakkaan kanssa lasinvaihtoajasta. Palvelumme kautta voi varata vaihtoajan, joka aina vahvistetaan Pesulasin asiakaspalvelusta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Kuten edellä kuvattu.

2. Palvelun toimitus

Palvelu tapahtuu aina siinä toimipisteessä, johon varaus on tehty.

Maksutavat

Ostosopimus syntyy, kun Pesulasi on vahvistanut tilauksen ja lähettänyt asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

Tilatessasi tuotteita verkkokaupasta hyväksyt Checkout Finlandin maksuehdot, jotka löydät täältä: Checkout Finland info.

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilauspäivä)

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kahden (2) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@pesulasi.fi tai soittamaan 0403694771.

Tilauksen peruminen

Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@pesulasi.fi tai soittamaan 0401100873 (koivukylä) 0451100873 (kerava) 0505303234 (lappeenranta). Tilauksen peruminen on asiakkaalle maksutonta. Tilaus pitää perua viimeistään kahta (2 h) ennen varattu aikaa.

Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

Yhteystiedot

Pesulasi
Toimipiste Koivukylä
Osoite Ojalehdonkuja 1
Puhelinnumero: 0403694771
Sähköposti: info@pesulasi.fi
Y-tunnus 2521156-8

Peruuttaminen

Kirjoittakaa missä tapauksissa ja miten peruuttaminen on mahdollista. Ajan voi peruuttaa/siirtää kun asiakas on estynyt tulemaan sovittuun aikaan. Maksetun palvelun hyvitys tehdään samalla maksutavalla, millä alkuperäinen maksu on suoritettu.

Tilatun työn peruuttaminen onnistuu parhaiten soittamalla suoraan toimipisteeseen.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin

Mikäli tuulilasissasi on säröjä tai halkeamia, kannattaa ne korjata ennen tulevia kesän reissuja.

Kysy meiltä tarjous tuulilasisi vaihtoon helposti ja vaivattomasti. Saat meiltä tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, yleensä heti!

Pyydä tarjous