Renkaanvaihto

rengashotelli

RENKAANVAIHTO Alkaen 35 €

Haluatko varmistua, että autosi renkaat ovat turvallisessa kunnossa ja valmiina seuraavaan ajokauteen? Me hoidamme renkaidesi vaihdon ja kiristämme pultit oikeaan momenttiin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle nopean ja luotettavan renkaanvaihtopalvelun, joka on suunniteltu sinun tarpeisiisi.

Soita ja varaa aika

Miksi renkaat kannattaa vaihdattaa meillä?

Meiltä saat nopean ja luotettavan renkaanvaihdon Vantaan, Keravan ja Lappeenrannan toimipisteissämme.

Tarkastamme vaihdon yhteydesssä myös renkaiden ilmapaineen, joka myös osaltaan estää renkaiden epätasaista kulumista, hajoamista ja pitää ajoneuvon hallinnan ennakoitavana ja turvallisena. Tarjoamme renkaillesi myös rengashotellin, jossa renkaasi säilytetään asianmukaisesti ja tarkistetaan ennen seuraavaa vaihtoa. Lue lisää rengashotellistamme!

rengashotelli & renkaan vaihto

Tietoa renkaista

  • Kuluminen: Renkaat kuluvat ajan myötä ja menettävät kykynsä tarjota optimaalista pitoa ja suorituskykyä. Kun renkaan urasyvyys on alle 4 millimetriä, ne eivät enää tarjoa riittävää pitoa märällä tai liukkaalla tiellä.
  • Vaurioituminen: Renkaat voivat vaurioitua esimerkiksi törmäyksessä tai ison esineen osuessa niihin. Vaurioituneet renkaat voivat olla vaarallisia ajaa ja ne tulisi vaihtaa välittömästi.
  • Ikä: Renkaiden suositeltu käyttöikä on yleensä noin 6 vuotta, mutta ne voivat kestää pidempäänkin, jos niitä huolletaan hyvin.
  • Kausivaihto: Renkaan vaihto tulee tehdä myös kauden mukaan. Talvirenkaat tulisi vaihtaa kesärenkaisiin keväällä ja kesärenkaat talvirenkaisiin syksyllä, jotta auton pito ja suorituskyky säilyvät optimaalisina eri olosuhteissa.
  • Suorituskyvyn parantaminen: Jos haluat parantaa autosi suorituskykyä, voit harkita renkaiden vaihtamista urheilullisempiin tai korkeamman suorituskyvyn renkaisiin.
Pesulasin palveluihin kuuluvat myös rengashotelli ja muut rengaspalvelut.

Älä hikoile. Varaa ilmastointihuolto 69 €

Jos ilmastointi ei enää viilennä,
on syy todennäköisesti vähentyneessä kylmäaineessa.

Ilmastointihuolto
 

Varaa aikasi tästä