Tuulilasin vaihto

Pyydä tarjous tuulilasin vaihtoon

Kysy meiltä tarjous tuulilasin vaihtoon helposti ja vaivattomasti.
Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tuulilasin vaihto

Särö tuulilasissa?
korjataan se.

Korjaus tuulilasivakuutetuille ilmainen.
Ehkäise tuulilasinvaihto korjauttamalla lasi.

tuulilasin-korjaus

Tuulilasin vaihto - Milloin auton tuulilasi on vaihdettava?

Jos autosi tuulilasiin on syntynyt halkeama tai lasi on rikkoutunut, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on tärkeä toimenpide turvallisuusriskien välttämiseksi. Rikkinäinen tuulilasi voi esimerkiksi häiritä kuljettajan näkyvyyttä tai hajota pienestäkin osumasta. Älä siis ota turvallisuusriskiä, vaan vaihda tuulilasi uuteen ajoissa. Pienet kiveniskemät voidaan myös korjata vaihtamatta koko tuulilasia. Lue lisää tuulilasin korjauksesta meillä.

Tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusasentamo tuulilaseille, jonka ansiosta asioit ja vaihdatat tuulilasisi meillä helposti ja vaivattomasti. Yhä useampien automallien tuulilaseissa on erilaisia ajoapujärjestelmiä tukeva kamera tai anturi, joka täytyy kalibroida lasin vaihdon yhteydessä. Tuulilasin vaihtoon kuuluu myös näiden kalibrointi niille tarkoitetulla erikoislaitteistolla. Voit siis luottaa siihen, että tuulilasisi asennetaan oikein ja apujärjestelmäsi toimivat normaalisti myös tuulilasin vaihdon jälkeenkin.

Vaihdamme tuulilasit aina saman päivän aikana. Eli jos tuot autosi aamulla tuulilasin vaihtoon, uusi lasi on asennettuna ajoneuvoosi iltapäivään mennessä. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, hoidamme asioinnin suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin tuulilasin vaihto maksaa sinulle vain vakuutuksesi omavastuun verran.

Tarvitsetko tuulilasin vaihtoa? Pyydä tarjous

Laadukkaat tuulilasit - Valitse pilkington

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme pääosin Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Pyydä meiltä tarjous helposti autosi rekisterinumerolla.

Tuulilasivakuutus? Onnistuu, auto meille vaan.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin

Mikäli tuulilasissasi on säröjä tai halkeamia, kannattaa ne korjata ennen tulevia kesän reissuja.

Kysy meiltä tarjous tuulilasisi vaihtoon helposti ja vaivattomasti. Saat meiltä tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, yleensä heti!

Pyydä tarjous