Tuulilasin vaihto

Vakuutusasiakas, lasi rikki?

Helppo lasinvaihto tuulilasivakuutuksen ottaneille. Varaa aika.

Lasi rikki? Pyydä tarjous.

Pyydä meiltä tarjous tuulilasirikki.fi sivustolla helposti autosi rekisterinumerolla.

Pieni särö lasissa, korjataan se.

Korjaus tuulilasivakuutetuille ilmainen. Ehkäise lasinvaihto korjauttamalla lasi.

Lue lisää tuulilasin korjauksesta!

Espoon toimipisteellä teemme pelkkiä lasinvaihtoja ajanvarauksella +358 45 877 9127.

 

Tuulilasin vaihto - Milloin auton tuulilasi on vaihdettava?

Jos autosi tuulilasiin on syntynyt halkeama tai lasi on rikkoutunut, tulee tuulilasi vaihtaa uuteen. Tuulilasi on yksi auton kantavista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on tärkeä toimenpide turvallisuusriskien välttämiseksi. Rikkinäinen tuulilasi voi esimerkiksi häiritä kuljettajan näkyvyyttä tai hajota pienestäkin osumasta. Älä siis ota turvallisuusriskiä, vaan vaihda tuulilasi uuteen ajoissa. Pienet kiveniskemät voidaan myös korjata vaihtamatta koko tuulilasia. Lue lisää tuulilasin korjauksesta meillä.

Tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusasentamo tuulilaseille, jonka ansiosta asioit ja vaihdatat tuulilasisi meillä helposti ja vaivattomasti. Yhä useampien automallien tuulilaseissa on erilaisia ajoapujärjestelmiä tukeva kamera tai anturi, joka täytyy kalibroida lasin vaihdon yhteydessä. Tuulilasin vaihtoon kuuluu myös näiden kalibrointi niille tarkoitetulla erikoislaitteistolla. Voit siis luottaa siihen, että tuulilasisi asennetaan oikein ja apujärjestelmäsi toimivat normaalisti myös tuulilasin vaihdon.

Vaihdamme tuulilasit aina saman päivän aikana. Eli jos tuot autosi aamulla tuulilasin vaihtoon, uusi lasi on asennettuna ajoneuvoosi iltapäivään mennessä. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, hoidamme asioinnin suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin tuulilasin vaihto maksaa sinulle vain vakuutuksesi omavastuun verran.

Tarvitsetko tuulilasin vaihtoa? Pyydä tarjous

Laadukkaat tuulilasit - Valitse pilkington

Pilkington logo

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme vain Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Pyydä meiltä tarjous helposti autosi rekisterinumerolla.

Tuulilasivakuutus? Onnistuu, auto meille vaan.