Tuulilasin korjaus

Pieni särö lasissa, korjataan se.

tuulilasin-korjaus

Korjauta tuulilasisi helposti meillä.

Tuulilasin korjaus on meillä tuulilasivakuutetuille ilmainen. Ehkäise tuulilasin vaihto korjauttamalla tuulilasi.

Voit ajaa tuulilasin korjaukseen suoraan Vantaan, Keravan tai Lappeenrannan toimipisteeseemme, et tarvitse ajanvarausta.

Tuulilasin korjaus - Miksi se on tärkeää?

Tuulilasi, jossa on esimerkiksi kiveniskemä, tulisi korjata pikimmiten, sillä se heikentää tuulilasin kestävyyttä ja voi aiheuttaa vaaratilanteita liikenteessä. Kiveniskemä voi myös laajentua halkeamaksi esimerkiksi kolauksesta tai lämpötilavaihteluiden vaikutuksesta. Reagoimalla kiveniskemään nopeasti, ennaltaehkäiset tehokkaasti sen laajenemista.

Korjaamattomana kiveniskemä voi aiheuttaa tuulilasiin halkeaman, jolloin koko tuulilasi tulee vaihtaa uuteen, joka taas on kustannukseltaan reilusti kalliimpaa. Mikäli sinulta löytyy lasivakuutus, asioimme suoraan vakuutusyhtiösi kanssa puolestasi ja korjaamme tuulilasisi veloituksetta.

Tuulilasin kiveniskemän korjaus helposti ja edullisesti

Me Pesulasilla hoidamme autosi tuulilasin korjauksen nopeasti ja edullisesti. Usein, varsinkin keväällä kivet ja nastat aiheuttavat paljon iskemiä tuulilasiin, jotka kannattaa korjata mahdollisimman pian. Ammattitaitoiset asentajamme korjaavat tuulilasisi kiveniskemät, halkeamat ja muut korjattavissa olevat säröt noin puolessa tunnissa. Voit ajaa suoraan Vantaan, Keravan tai Lappeenrannan toimipisteeseemme ilman erillistä ajanvarausta. Jos toimipisteemme on sattumalta juuri silloin ruuhkainen, varaamme sinulle ajan korjaukseen. Meiltä onnistuu tuulilasien korjausten lisäksi myös niiden vaihdot. Lue lisää tuulilasin vaihdosta ja pyydä tarjous.

Pitääkö tuulilasi korjata vai vaihtaa?

Mikäli tuulilasi on jo haljennut tai kiveniskemä on kolikkoa suurempi, se tulee usein vaihtaa. Vaihdamme kaikkiin autoihin laadukkaat Pilkington tuulilasit nopeasti ja edullisesti. Jos sinulla on lasivakuutus, myös tällöin hoidamme vakuutusyhtiön kanssa asioinnin puolestasi.

Olemme vakuutusyhtiöiden tuulilasien sopimusasentamo. Lue lisää tuulilasin vaihtamisesta täältä!

Laadukkaat tuulilasit - valitse pilkington

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme pääsääntöisesti Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin

Mikäli tuulilasissasi on säröjä tai halkeamia, kannattaa ne korjata ennen tulevia kesän reissuja.

Kysy meiltä tarjous tuulilasisi vaihtoon helposti ja vaivattomasti. Saat meiltä tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, yleensä heti!

Pyydä tarjous