Tesla tuulilasin vaihto

TESLA TUULILASIN VAIHTO AMMATTILAISELTA

On äärimmäisen tärkeää löytää luotettava ja ammattitaitoinen palveluntarjoaja Teslan tuulilasin vaihtoon. Olemme Pesulasilla vaihtaneet satoja Teslan tuulilaseja.

Ammattilaisemme tietävät tarkalleen, miten vaihtoprosessi suoritetaan oikein ja turvallisesti. Lisäksi meillä on tarvittavat työkalut ja tietotaito varmistaaksemme, että asennettu tuulilasi täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset ja kamerat asianmukaisesti kalibroitu.

Kokeneet asentajamme varmistavat myös, että Teslaasi valitaan laadukas tuulilasi.

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimusasentamo, jonka ansiosta asioit ja vaihdatat tuulilasisi meillä helposti ja vaivattomasti. Teemme tuulilasin vaihdot myös ilman lasivakuutusta.

Tuulilasin vaihto voidaan tehdä saman päivän aikana. Eli jos tuot autosi aamulla ennen klo 9:00 tuulilasin vaihtoon, uusi lasi on asennettuna ajoneuvoosi iltapäivään mennessä.

Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, hoidamme asioinnin suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, jolloin tuulilasin vaihto maksaa sinulle vain vakuutuksesi omavastuun verran.

Kysy tarjous Teslan tuulilasin vaihdosta

Voit pyytää meiltä tarjouksen helposti oheisella lomakkeella. Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä, yleensä heti! Ehdota myös sinulle sopivaa vaihtopäivää, varmistamme päivän sinulle tarjouksen yhteydessä.

Lasinvaihtolomake

Onko autossasi lasivakuutus?

Huom! Auto tulee tuoda Pesulasille jo aamulla klo 9:00 mennessä, jotta tuulilasi ehditään vaihtamaan vielä saman päivän aikana.

Pilkington: älä tingi, ota kingi

TUULILASIPALVELUT

  • Tuulilasien vaihto
  • Tuulilasien korjaus
  • Takalasien vaihdot
  • Sivulasien vaihdot
  • kattolasien vaihdot

Tuulilasin vaihtoon kuuluu myös aina kamerajärjestelmien kalibrointi siihen tarkoitukseen kehitetyllä erikoislaitteistolla. Voit siis luottaa siihen, että kameroiden ominaisuudet toimivat edelleen oikein.

KYSY TUULILASIN VAIHDON HINTA

Soita:

Kysy tarjous tuulilasirikki.fi-sivuston kautta:

Pilkington logo
Tuulilasin vaihto
Pilkington: älä tingi, ota kingi

Laadukkaat tuulilasit - Valitse pilkington

Pilkington logo

Pilkington on Suomessakin tuttu autolasivalmistaja ja nykyään yksi suurimmista kansainvälisistä valmistajista. Asennamme pääosin Pilkington tuulilaseja, sillä luotamme niiden laatuun. Saat meiltä autoosi parhaan tuulilasin helposti ja mutkattomasti. Suosittelemme lasinvaihdon yhteydessä uusimaan aina myös pyyhkijänsulat, etteivät kuluneet sulat naarmuta uutta tuulilasia.

Tuulilasivakuutus? Onnistuu, auto meille vaan.

Varaa aika renkaanvaihtoon!

Kun varaat ajan ennakkoon renkaiden vaihtoon, vältyt turhalta jonottamiselta ja stressaamiselta.
Renkaita vaihdamme kaikissa toimipisteissämme ja tarjoamme halutessasi myös turvallista säilytystä rengashotellissamme.

rengashotelli

Varaa sinulle sopiva aika alta.

Tervetuloa!

 

Varaa aikasi tästä